Selbi slika pozadina
Hotel Zira - Beograd Ćele Kula - Niš RK Beograd - Zemun Muzej 21. Oktobar - Kragujevac Muzej 21. Oktobar - Kragujevac
Most na Adi - Beograd
Comtrade BeogradHELVAR

HELVARHelvar je kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom pasivnih i aktivnih elektronskih komponenti koje se koriste u industriji rasvete. Vodeći je proizvođač magnetnih i elektronskih balasta kao i upravljivih elektronskih balasta za fluorescentnu rasvetu. Pored proizvodnje balasta, Helvar je lider u svetu u oblasti elektronskih sistema za upravljanje rasvetom.

DIGIDIM DIGIDIM sistem upravljanja rasvetom predstavlja moćan sistem upravljanja sa izuzetno velikom fleksibilnošću. Bez obzira da li se radi o malom sistemu sa nekoliko svetiljki ili velikom objektu sa mnoštvo svetala, DIGIDIM sistem će uvek zadovoljiti sve želje i potrebe korisnika. Distribuirana inteligencija obezbeđuje visoku pouzdanost sistema u odnosu na bilo koji centralizovani sistem. U osnovnoj varijanti, DIGIDIM sistem obuhvata do 63 kontrolera i dimera. Ovakva konfiguracija je dovoljna za upravljanje rasvetom u većini rezidencijalnih objekata kao i u manjim poslovnim objektima.

DIGIDIM sistem


DIGIDIM RouterZa upravljanje većim brojem svetiljki sistem se može proširiti uz pomoć posebne DIGIDIM Router jedinice koja proširuje broj dostupnih kontrolera i dimera na ukupno 128 jedinica. Ono što je posebno kod DIGIDIM Router jedinica jeste mogućnost umrežavanja više jedinica putem standardnog LAN protokola. Na ovaj način moguće je umrežiti do 100 DIGIDIM Router jedinica i time dobiti sistem sa neverovatnih 12800 kontrolera i dimerskih jedinica!

Usteda energije

Ono što DIGIDIM sistem pruža, pored izuzetnih mogućnosti upravljanja rasvetom, jeste i mogućnost uštede energije. Koristeći posebne jedinice iz DIGIDIM familije uređaja kao i pažljivim planiranjem i implementacijom sistema upravljanja, moguće je izvršiti značajnu uštedu utrošene energije.


LTS
www.helvar.comPosetite nas na virtuelnom sajmu
>

Prikaži Selbi Lighting d.o.o. na većoj mapi
Adresa:
Šajkaška 21, 11000 Beograd
Telefon:
+381-11-3392-636
Telefon:
+381-11-3392-644
Fax:
+381-11-2928-783
Copyright © 2007-2019 by Selbi Lighting d.o.o. Sva prava zadržana.
Developed by Konfigurator teamKonfigurator team

Dunavske Terase