O NAMA

Selbi Lighting d.o.o.

Preduzeće Selbi lighting d.o.o. osnovano je 2000. godine i ima dugogodišnje  iskustvo u distribuciji i prodaji osvetljenja i elektrogalanterije kao i drugog elektro materijala i opreme. Ovo potvrđuju ugovori sa velikim multinacionalnim kompanijama (DELHAIZE, STRABAG, ENERGOPROJEKT, ...) kao i brojne isporuke privatnim investitorima, elektro izvođačima i državnim institucijama (Mostogradnje, Javno stambeno, Fakulteti, .....). 

Takođe smo posvećeni klijentima sa potrebom da njihove prostore projektujemo, osvetlimo i opremimo funkcionalno i prepoznatljivo. Imamo razvijen sistem podrške i komunikacije koji obuhvata blisku saradnju sa svakim klijentom, od ideje do realizacije.

Postprodajna komunikacija nam je takođe jedna od vodilja, koja nas održava na pravom putu razvoja.

Projektujemo i sisteme upravljanja i kontrole rasvete firme ZUMTOBEL, kojim kompleksne umrežene sisteme programiranom koordinacijom činimo prisupačnijim za centralno pokretanje i rukovođenje.

U našoj ponudi osvetljenja, zastupamo renomirane proizvođače osvetljenja,  koji po svom kvalitetu izrade mogu zadovoljiti sve tražene standarde kao i kvalitet savremenog dizajna rasvetnih tela.

Spremnost na poslovne izazove i uspešna realizacija postavljenih ciljeva, rezultirala je poverenjem renomiranih proizvođača, koji su nam dodelili partnerstvo i pravo na uvoz i distributerstvo njihovih visokokvalitetnih i na našem tržištu traženih proizvoda, a koje i danas traje:

1

ZUMTOBEL Grupa

ZUMTOBEL, Austrija -
www.zumtobel.com,

THORN, Engleska -
www.thornlighting.com,

TRIDONIC, Austrija -
www.tridonic.com,

ACDC, Engleska -
www.acdclighting.com

2

BEGA

Nemačka
www.bega.com

3

ONE LIGHT

Kipar
www.1-light.eu

4

GEWISS

Italija
www.gewiss.com

Adresa

Šajkaška 21,
11060 Beograd


Kontakt

Telefon: +381 (11) 3392-636
                +381 (11) 3392-644
Fax:        +381 (11) 2928-783

E-mail

office@selbi.rsRadno vreme 

09h - 17h