VIOKEF LIGHTING

Grčki Proizvođač Svetiljki

Selbi Lighting d.o.o.

Mobirise

Osnovan 1954. godine, VIOKEF je najveći proizvođač rasvetnih jedinica i ukrasnog stakla u Grčkoj. Svojim iskustvom u oblasti proizvodnje, sposoban je da pruži niz visokokvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju savremene potrebe kupca.

Kompanija klasifikuje svoje proizvode u četiri proizvodne kategorije - VIOKEF LIGHTING Sveobuhvatna paleta rasvetnih jedinica I
VIOKEF HOTEL LINE Rasvetna rešenja za hotelijerstvo I VIOKEF STAKLO Proizvodnja stakla na osnovu narudžbi i potreba kupaca I
VIOKEF CILJEVI Dekorativna i funkcionalna kolekcija staklenog posuđa.

Glavni cilj kompanije je  stvaranje visokokvalitetnih i estetski prijatnih rasvjetnih jedinica koje takođe imaju malu energiju  potrošnja i nisu opasni za životnu sredinu.

Viokef Lighting nudi kompletnu paletu rasvetnih rešenja za bilo koji unutrašnji ili spoljni prostor kako privatnog, tako i javnog. 

 Koriste naprednu tehnologiju koja je ekološka i svi proizvodi su obeleženi CE direktivom prema 73/23 / EEC. Viokefovi proizvodi konstantno prolaze strogu kontrolu kvaliteta u pogledu boje, stabilnosti materijala i otpornosti na toplotu i vodu. Viokef dizajnira svoje proizvode za štedne sijalice i neprestano ulaže u LED tehnologiju.

PROIZVODI

VIOKEF LIGHTING

Svetlost je Izvor Života.

Mobirise

Modern collection

PROIZVODI

Mobirise

Classic collection

PROIZVODI

Mobirise

Wall & Ceiling collection

PROIZVODI

Mobirise

Floor & Table collection

PROIZVODI

Mobirise

Hotel collection

PROIZVODI

Mobirise

Plaster collection

PROIZVODI

Mobirise

Spotlights collection

PROIZVODI

Mobirise

Outdoor collection

PROIZVODI

Adresa

Šajkaška 21,
11060 Beograd


Kontakt

Telefon: +381 (11) 3392-636
                +381 (11) 3392-644
Fax:        +381 (11) 2928-783

E-mail

office@selbi.rsRadno vreme 

09h - 17h